Folders verspreiden, dat doen bijna alle retailers

folders verspreidenDe ongeadresseerde brievenbusreclame wordt ook tegenwoordig nog weleens door verschillende media-adviseursbetitelt als statisch en ouderwets, maar dit is zeker tegen te spreken.

Wij bieden folderverspreiding aan op alle niveaus en in alle aantallen vanaf 20.000 exemplaren t/m 6.5 miljoen huishoudens, zowel ongeadresseerd en/of geadresseerd. Verspreid met bekende grote landelijke retailers of in een exclusieve losse folderverspreiding.

Daarnaast verzorgen wij ook uw drukwerk tegen zeer scherpe tarieven.

Bestel nu:

Folderverspreiding vanaf: 15,-/1000 stuks
Drukken en verspreiden vanaf: 18,-/1000 stuks
Geseald of ongeseald verspreiden
Ook exclusief verspreiden tegen laagste tarieven van Nederland!

Neem gerust contact op voor een offerte op maat:

info@huisaanhuisfolders.com

Dat de folder nog steeds effectief blijkt en telkens weer opbloeit is logisch. De functie van de folder is onveranderd, hij werkt als communicatiemiddel voor de retailer om zo nog steeds met succes de consumenten te bereiken. Folders verspreiden is in en veel reclamedrukwerk wordt momenteel huis aan huis verspreid.

Als we enkel kijken naar de bruto bestedingen, zullen we zien dat de brievenbusreclame qua omvang het derde medium is, na dagblad en televisie. Deze besteding is in te schatten op zo’n 650 miljoen euro op jaarbasis. Tweederde van dit geld wordt uitgegeven aan geadresseerd drukwerk, de rest van het geld wordt opgemaakt aan folders.

Toch zien we dat de uitgaven jaarlijks dalen. Dit heeft zeker niet te maken met de populariteit met de folder, maar wel met de efficiënte manier van distribueren en produceren. Ook bij de drukkers zien we dat er veel concurrentie is. Hierdoor gaan de prijzen omlaag. Toch loopt het aantal folders op. Per jaar worden er zo’n twaalf miljard bezorgd. Dit komt er op neer dat er in ieder huishouden ongeveer 30 folders per week worden ontvangen. Gezien het succes verwachten we dat retailers ook de komende tijd veel folders verspreiden en de huis aan huis markt zal blijven groeien.

Wij bieden folderverspreiding aan op alle niveaus en in alle aantallen vanaf 20.000 exemplaren t/m 6.5 miljoen huishoudens, zowel ongeadresseerd en/of geadresseerd. Verspreid met alle bekende grote landelijke retailers of in de exclusieve losse naweekse folderverspreiding.

Daarnaast verzorgen wij ook uw drukwerk tegen zeer scherpe tarieven.

Neemt u gerust contact op voor een geheel vrijblijvende offerte of aanvullende informatie voor uw folderverspreiding: info@huisaanhuisfolders.com