Wat wordt de beste online reclamefolder van 2014?

Reclamefolder.nlMet ingang van 1 september is het voor iedereen die gebruikmaakt van online reclamefolders mogelijk om een stem uit te brengen op de favoriete online. De stem kan uitgebracht worden via Folderawards.nl. Er worden een aantal stellingen voorgelegd die beoordeeld kunnen worden door een rapportcijfer toe te kennen. De stellingen hebben onder meer betrekking op folderaanbiedingen, maar ook op de online leesbaarheid. Wie een stem uitbrengt, kan een iPad mini winnen.

Award voor de winnaar
Het is tijdens de hele maand september mogelijk om te stemmen. De online reclamefolder die het hoogste rapportcijfer toegekend heeft gekregen, wordt de winnaar van de beste online reclamefolder. Daarnaast wordt er ook nog een award toegekend aan de meest gelezen online folder op het platform van Reclamefolder.nl. De winnaars worden halverwege de maand oktober door Reclamefolder.nl bekendgemaakt.

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl is de initiatiefnemer van de organisatie voor de Online Folder Awards. Dit platform is het grootste van Nederland als het gaat om online folders. Elke week weer lezen consumenten samen vijf miljoen folders via de website en de speciale app. De applicatie voor smartphones en tablets is al vaker dan 1,4 miljoen maal gedownload. De directeur van Reclamefolder.nl, Robin Streng, heeft laten weten dat er veel vraag is van consumenten naar specifieke folders en om mede om deze reden werd het belangrijk geacht om het belang te benadrukken van de online folders. Aan de lezers wordt nu een stem gegeven.