BEZORGEN IN HET SEAL PAKKET, ingeseald verspreiden

Het seal pakket en ingeseald verspreiden; Als u met veel zorg uw folder of brochure heeft samengesteld en gedrukt wilt u natuurlijk dat die schoon, netjes en droog bij uw doelgroep aankomt. Sinds kort worden alle folders daarom door onze partners in een milieuvriendelijke folie verpakt.

Wilt u een folder verspreiden in het sealpakket? Neem dan contact met ons op voor een offerte voor ingeseald verspreiden op maat: info@huisaanhuisfolders.com

 

De bezorgers gaan nu ook langs de brievenbussen met kant en klare gesealde folderpakketten. Deze pakketten zijn voorzien van een unieke code waardoor elk pakket traceerbaar is. Zo kunnen onvolkomenheden in de bezorging snel opgespoord en hersteld worden. Sinds de invoering van het sealpakket is de bezorgkwaliteit met stappen omhoog gegaan. Het seal pakket is zowel onder de consument als onder de retailers heel populair.

sealpakket-kopie

Ook de consument beschouwt de gesealde pakketten als zeer plezierig. Deze ontwikkeling heeft bijgedragen aan een veel hogere waardering van huis-aan-huis folders. De consument ontvangt immers liever een droog en net pakket folders dan een paar losse gekreukte exemplaren. De consument ontvangt tegenwoordig dus een compleet geseald folderpakket in plaats van een losse stapel folders.

De pakketten worden bij een twintigtal distributiecentra in Nederland verwerkt. Elk distributiecentrum heeft een aantal opleglijnen waar de folders per wijk worden verwerkt. Dit zijn 24uurs bedrijven die per week zo’n 24 miljoen folders insealen. De sealpakketten worden wekelijks door zo’n 20.000 bezorgers in de brievenbus gestopt.
Wij bieden verspreiding aan op Landelijk, Postcode, Plaats of Provincie niveau, ongeadresseerd en/of geadresseerd. Verspreid met bekende retailers of los verspreid. Eventueel met een doelgroep selectie. Verspreiden kan al vanaf € 15,- per 1000 stuks!

Wilt u een folder verspreiden in het sealpakket?

Neem dan contact met ons op voor een offerte voor ingeseald verspreiden op maat: info@huisaanhuisfolders.com