FOLDERVERSPREIDING TIPS; uw reclamefolders verspreiden

Consumenten hechten nog steeds hoge waarde aan de reclamefolders via de folderverspreiding, en bovendien zijn reclamefolders een belangrijk marketing instrument met als doel de consumenten te verleiden om de aangeprezen producten te gaan kopen. Het oog van de consument wil ook wat, zodat een slechts gekopieerd velletje met aanbiedingen geen indruk zal maken. De folder verspreiding moet uiteraard ook heel professioneel gebeuren. Folders en flyers verspreiden is ons specialisme.

 

Reclamefolder verspreiding vanaf: 14,-/1000 stuks
Folders of Flyers Drukken en verspreiden vanaf: 17,-/1000 stuks
Geseald of ongeseald folders verspreiden

Wij maken gebruik van de kwalitatief meest hoogstaande partners die er op dit gebied in de markt zijn. Wij bieden u dus de garantie dat uw huis aan huis campagne zowel qua drukwerk als qua verspreiding van het hoogste niveau is. We bieden verspreiding aan in geheel Nederland, op postcode, wij, plaats, gemeente, regio of provincie niveau. De reclamefolders bezorgd geseald en ongeseald. Inclusief of exclusief het drukken van uw folders of flyers. Folders verspreiden met andere bekende retailers of los verspreiden zonder andere recalmefolders. Benader ons ook voor de beste drukwerkdeal.

 

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN: info@huisaanhuisfolders.com

Ook exclusief verspreiden en drukwerkdeals tegen laagste tarieven van Nederland!

 

folders verspeiden

Ook folders of flyers verspreiden? Lees eerst onze tips:

Tip 1: Opvallen in de folderverspreiding

Elke week vinden de consumenten een groot aantal folders via de folderverspreiding op de deurmat of in de brievenbus. Het blijkt dat opvallende folders, die zich onderscheiden eerdere bekeken worden en er dus een grotere kans bestaat dat de consument besluit een product te gaan kopen. Veldkamp Marktonderzoek heeft onderzocht dat als reclamefolders worden gelezen, de kans groot is dat er daadwerkelijk een actie op volgt. Ook is uit het onderzoek gebleken dat in een verhouding van 7 op 10 ook de huisgenoten de reclamefolder te zien krijgen, waardoor er dus meerdere potentiële kopers in één keer bereikt kunnen worden.

 

Tip 2: Regelmatige bezorging

Consumenten vinden het prettig om erop te kunnen vertrouwen dat er elke week een reclamefolder in de brievenbus verschijnt en houdt daar dan ook rekening mee. Een eenmalige reclamefolder zal weinig zoden aan de dijk zette. Met een regelmatige bezorging is er veel meer winst te behalen. Folderverspreiding zou dus een wekelijkse aangelegenheid moeten zijn.

 

Tip 3: Herkenbaarheid van het merk

Herkenbaarheid van het merk, het logo en het bedrijf is van groot belang voor de consumenten. Bouwmarkten en supermarkten profileren zich dan ook sterk om de herkenbaarheid te vergroten. In het artikel ‘sterk merk bouwen’ kunt u hierover meer informatie vinden.

 

Tip 4: Meerdere mediakanalen

Er zijn bedrijven die meerdere mediakanalen naast elkaar gebruiken, zodat het ene kanaal het andere kanaal versterkt. Eerst op televisie de aanbiedingen aankondigen en vervolgens in de dagen erna een reclamefolder in de brievenbus heeft een versterkend effect.

 

Tip 5: Website

In de verschillende reclamefolders is het belangrijk om naar de eigen website te kunnen verwijzen, waar consumenten uitgebreidere informatie over het bedrijf kunnen vinden of zelfs de mogelijkheid hebben om online producten te kunnen kopen.

 

Tip 6: Aanbiedingen met coupons in de folderverspreiding

Overweeg de mogelijkheid van het opnemen van coupons in de reclamefolder, die de consumenten kunnen inleveren bij de winkel en zo een korting kunnen krijgen.

 

Tip 7: Doelgroepgericht folders verspreiden

In plaats van een landelijke of regionale verspreiding van folders is het ook mogelijk om heel doelgericht reclamedrukwerk te verspreiden. Dit is vooral interessant als het de bedoeling is om een specifieke doelgroep te bereiken. Binnen een bepaald bezorgingsgebied krijgen dan alleen die huishoudens de folder in de brievenbus die interessant is voor de doelgroep. Er kan hiervoor gebruik worden gemaakt van het postcodesegmentatiesysteem. Met het doelgroepgericht verspreiden van reclame is het resultaat doeltreffender.

 

Tip 8: Laat de beleving zien

Consumenten zijn geneigd een product te kopen als de beleving ervan duidelijk wordt gemaakt. Het is dan ook aan te raden om deze beleving in de folder te verwerken. Bij het presenteren van voedselproducten kan bijvoorbeeld gekozen worden om de beleving te laten zien in de vorm van mensen die aan tafel zitten te eten. Bij het aanbieden van een camera kan de beleving zich richten op het creëren van een herinnering. Het draait allemaal om de beleving die het product in de folder laat verkopen.

 

Tip 9: Profiteer van de kracht van herhaling

De kracht van herhaling is bij folderverspreiding belangrijk. Het zet meer zoden aan de dijk door regelmatig en op vaste momenten een folder in de brievenbus te laten bezorgen. De consumenten rekenen er dan op een gegeven moment ook op. De ontvangst van de folder wordt dan een vast moment, waarop bijvoorbeeld de aanbiedingen een voor een worden doorgekeken.

 

Tip 10: Meet het resultaat van uw folderverspreiding

Het is natuurlijk belangrijk om het effect van de verspreidingscampagne te meten. Dat is in de eerste plaats van belang om te zien in welke mate het een succes is geworden. In de tweede plaats kunnen er aspecten zijn die verbetering verdienen of op een andere wijze moeten worden aangepakt. Vooraf is het aan te raden om een doel te stellen en na de folderverspreiding kan gemeten worden of het doel ook daadwerkelijk is bereikt.

Het verspreiden van folders is en blijft een onmisbaar instrument voor retailers. Consumenten worden op deze wijze rechtstreeks geconfronteerd met reclame. Doordat het drukwerk letterlijk in de brievenbus valt, wordt bovendien de nieuwsgierigheid van de consument gewekt.

 

Wij bieden verspreiding aan op Landelijk, Postcode, Plaats of Provincie niveau, ongeadresseerd en/of geadresseerd. Verspreid met alle bekende retailers of los verspreid. Eventueel met een doelgroep selectie. Benader ons ook voor de beste drukwerkdeal.

 

Hier offerte aanvragen