Exclusieve verspreiding

doelgroep selectieBij een exclusieve verspreiding (apart verspreiden) kunt u gebruik maken van het volledig separaat verspreiden van uw reclamefolder. Onze doelstelling bij deze vorm van exclusieve verspreiding is de hoogste attentiewaarde te creëren met een wijd bereik. Bovendien ligt de bezorgkwaliteit van deze exclusieve verspreiding boven de 95%.

Exclusief verspreiden is dus een van de kwalitatief beste opties voor het verspreiden van uw folder. Separaat verspreiden geeft u de beste conversie.

U wilt met de exclusieve verspreiding van uw reclamedrukwerk  of reclamefolder een breed publiek bereiken? Door de losse verspreiding via onze partners kunt u een grote doelgroep bereiken tegen een voordelig tarief. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden om het bereik van uw reclamedrukwerk te vergroten. Hierbij kunt u voor een exclusieve verspreiding denken aan een doelgroepselectie, een plan voor verspreiding of aan een resultaatmeting via onze partners. Exclusief verspreiden is mogelijk vanaf 50.000 exemplaren.

Neemt u gerust contact op voor een geheel vrijblijvende offerte voor exclusief verspreiden of aanvullende informatie: info@huisaanhuisfolders.com

De voordelen van exclusief verspreiden op een rij:

· De optimale kwaliteit van los verspreiden zorgt voor een maximaal bereik
· Een folder zal met de dagelijkse post worden bezorgd met max. twee andere folders
· Folders worden niet gesealed, maar komen los in de brievenbus met de post
· Het moment van exclusieve verspreiding kunt u zelf kiezen
· Exclusief verspreiden via ons heeft de hoogste bezorgkwaliteit en attentie waarde

Selectieve exclusieve verspreiding

Is uw huis-aan-huis reclamedrukwerk bedoeld voor een doelgroep in een specifiek postcodegebied of wijk? In dat geval kunt u kiezen voor selectieve verspreiding. U kunt namelijk exact doorgeven welke doelgroep bereikt moet worden. De partners van Huisaanhuisfolders zorgen er voor dat uw folder daar komt, waar de doelgroep is vertegenwoordigd. Indien u uw doelgroep kent, heeft u het voordeel van het verkleinen van het verspreidgebied.

Wij kunnen met segmentatie instrumenten op grond van driehonderd kenmerken in beeld brengen waar de doelgroep woonachtig is. Dit biedt ook de mogelijkheid om uw folder of brochure in een bepaald deel van een wijk te verspreiden in plaats van in de hele wijk de exclusieve verspreiding te laten plaatsvinden. Uw kans op respons wordt daarmee direct groter. Indien u meer informatie wenst over het exclusief verspreiden van reclamedrukwerk kunt u contact opnemen met ons.

Bereik en effect meten

Wij bieden de mogelijkheid om het effect en het bereik van uw huis-aan-huis verspreiding te meten. Een van de mogelijkheden is om de resultaten van twee variaties van een folder met elkaar te vergelijken. Er wordt dan gekeken naar welke folder het beste effect heeft gehad. Het is ook mogelijk om twee verspreiders met elkaar te vergelijken. Op die manier krijgt u inzicht in de wijze waarop het beste rendement wordt verkregen voor het marketingbudget.

Neemt u gerust contact op voor een geheel vrijblijvende offerte voor exclusief verspreiden of aanvullende informatie: info@huisaanhuisfolders.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.