Haal het maximale uit uw verspreiding

De beste kwaliteit in folderverspreiding tegen de allerscherpste tarieven, dat bieden wij u aan! Folders verspreiden doet u bij ons. Dit kan al vanaf € 14,-/1000 stuks.

Wij zorgen ervoor dat u het maximale uit uw huis aan huis campagne kunt halen. Wij bieden u een one stop shopping traject. De verspreiding en/of het drukwerk van uw folder, Wij kunnen het hele traject van A tot Z verzorgen.

Wij bieden verspreiding aan op Landelijk, Postcode, Plaats of Provincie niveau, ongeadresseerd en/of geadresseerd. Verspreid met bekende retailers of los verspreid. Eventueel met een doelgroep selectie. Benader ons ook voor de beste drukwerkdeal.

Wilt u een folder verspreiden? Neem dan contact met ons op voor een offerte voor verspreiden op maat: info@huisaanhuisfolders.com

 

Wij maken gebruik van de kwalitatief meest hoogstaande partners die er op dit gebied in de markt zijn. Wij bieden u dus de garantie dat uw huis aan huis campagne zowel qua drukwerk als qua verspreiding van het hoogste niveau is.

De beste kwaliteit tegen het scherpste tarief, dat is ons motto. Door onze uitstekende contacten met de marktleiders in alle disciplines van huis-aan-huis verspreiding en op het gebied van drukwerk zijn wij in staat om one-stop shopping tarieven aan te bieden die u nergens anders vindt.

doelgroep-kopie
Het maximale bereik in Nederland is 6.5 miljoen huishoudens. We kunnen dus zonder problemen uw campagne bij alle brievenbussen van Nederland bezorgen.

Neemt u gerust contact op voor een geheel vrijblijvende offerte of aanvullende informatie: info @ huisaanhuisfolders.com

 

Drukwerk+verspreiding vanaf €17,- per duizend

 

U wilt ook folders verspreiden? Bedrijven kunnen zich bij de consument op allerlei manieren in de kijker spelen. Een instrument dat daar bij uitstek geschikt voor is, betreft huis-aan-huis folders verspreiden. Bedrijven kunnen via deze weg consumenten laten kennismaken met het productaanbod, maar ook met speciale aanbiedingen. Elk bedrijf is erop uit om nieuwe klanten binnen te krijgen en uiteraard om vaste klanten te behouden. Daar is een wisselwerking voor nodig, waarbij erbij de consument steeds sprake dient te zijn van herkenning. Het verspreiden van folders die rechtstreeks in de brievenbus belanden, is daar een uitstekend instrument voor.

Profiteer van de voordelen van folders verspreiden
Er zijn meerdere voordelen waar u als ondernemer rechtstreeks van profiteert. De mailing zal zeker opvallen bij de consument doordat de folder op de deurmat of in de brievenbus belandt. Uit onderzoek blijkt dat ruim 80 procent van de folderlezers in actie komt naar aanleiding van wat bekeken is. Bijna 80 procent van de consumenten maakt gebruik van reclamefolder om op die manier op de hoogte van aanbiedingen te komen.

Er worden jaarlijks 12 miljard reclamefolders verspreid in Nederland en de reclame wordt door consumenten positief ontvangen. De kans dat reclame niet is gewenst of dat er geen aandacht aan wordt besteed is klein. Als dat namelijk het geval is, dan kan het huishouden eenvoudig gebruikmaken van de bekende NEE-NEE-stickers. Zo bent u ervan verzekerd dat de boodschap die u wilt laten overkomen ook daadwerkelijk bij de mensen overkomt. Naast dat de consument interesse heeft in producten en op de hoogte wil blijven van aanbiedingen, geldt dat er automatisch nog een voordeel aan is verbonden. Dat is namelijk dat de herkenbaarheid van uw bedrijf of merk wordt vergroot.

Speciale acties
Speciale acties lenen zich uiteraard ook perfect om deze via het huis-aan-huis laten verspreiden van folders onder de aandacht te brengen van een groot publiek. U kunt daarbij denken aan een event dat georganiseerd wordt of aan een open dag die op de planning staat. Ook een kortingsactie is perfect om in een folder op te nemen. Het huis aan huis folders verspreiden is altijd effectief. Het is daarbij wel van belang dat de juiste doelgroep wordt bereikt om zoveel mogelijk rendement uit de verspreidingsactie te halen.

Om de herkenbaarheid bij de mensen in het land te vergroten, kan aangeraden worden om op periodieke basis voor folderverspreiding te kiezen. Consumenten raken snel gewend aan de komst van folders en als met regelmaat een folder van hetzelfde bedrijf gelezen kan worden, dan werpt dat zeker vruchten af. Er zijn vele huishoudens die altijd uitkijken naar de komst van het reclamedrukwerk en onder meer op basis daarvan de aankopen baseren. Uw boodschap valt in ieder geval op als deze rechtstreeks aan huis wordt bezorgd.

Efficiënte en doelgroep gerichte verspreiding
Een efficiënte folderverspreiding begint bij het bepalen van de doelgroep om daarna het gebied te selecteren, waarin dit marketinginstrument optimaal kan worden ingezet. Uiteraard is het mogelijk om op landelijk niveau voor verspreiding te kiezen, waarbij miljoenen huishoudens kunnen worden bereikt. Het is echter niet voor alle bedrijven even efficiënt om voor een landelijke folderverspreiding te kiezen.

Bijvoorbeeld voor ondernemers die vooral regionaal of zelfs lokaal actief zijn. In dat geval is het veel efficiënter om voor een regionale of lokale verspreiding van folders te kiezen. De doelgroep die u wilt bereiken, kan op deze manier bereikt worden. Overigens is het eveneens mogelijk om voor folderverspreiding op postcodeniveau te kiezen.

Manier van verspreiding
Bij huis-aan-huis verspreiding van folders is er sprake van reclamedrukwerk dat persoonlijk wordt bezorgd in de brievenbussen van huishoudens. Er kan echter wel een onderscheid gemaakt worden tussen de manier waarop de folderverspreiding plaatsvindt. De verspreiding kan namelijk op basis van een exclusief karakter worden gedaan. Dat betekent dat uw bedrijfsfolder als los exemplaar wordt bezorgd.

Het is echter ook mogelijk om voor een andere verspreidingsvorm te kiezen. Daarbij maakt de folder deel uit van een folderpakket, waarin ook reclame is opgenomen van andere bedrijven. Beide manieren van reclameverspreiding zijn efficiënt. Reclamedrukwerk van één bedrijf dat los in de brievenbus valt, zal uiteraard direct opvallen en bekeken worden. Bij een folderpakket is het zo dat de consument al rekent op de komst van dit reclamedrukwerk. Er zijn veel mensen die er vervolgens goed voor gaan zitten en uitgebreid de tijd nemen om de reclame te lezen. Het is overigens altijd mogelijk om de keuze te maken voor geadresseerd of voor ongeadresseerd drukwerk.

Huis-aan-huis campagne
Als u de keuze maakt voor het gebruikmaken van een krachtig marketinginstrument dat een groot bereik heeft, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien het gewenst is het mogelijk om de keuze te maken voor de combinatie van het laten verzorgen van het drukwerk en het laten verspreiden van folders. Zo heeft u er weinig omkijken naar en profiteert u toch van een optimaal rendement.

Een huis-aan-huis campagnes op basis van het verspreiden van reclamedrukwerk kan een eenmalige actie zijn of plaatsvinden op periodieke basis. Het is uiteraard maar net welk doel u daarbij voor ogen heeft. De ervaring leert dat consumenten er waarde aan hechten dat reclamefolders van bedrijven op regelmatige wijze worden bezorgd. Op die manier kan de consument er namelijk op vertrouwen dat er bijvoorbeeld wekelijks aanbiedingen zijn of dat er van bepaalde kortingen geprofiteerd kan worden. Het is aan te raden om in het drukwerk melding te maken van de website die aan het bedrijf is gekoppeld. Zo kunnen de folderlezers meer informatie vinden op de bedrijfswebsite of zelfs van de gelegenheid gebruikmaken om online een bestelling te plaatsen of offerte aan te vragen.

Huis-aan-huis verspreiding van folders verspreiden wordt aangeboden op landelijk, provinciaal en regionaal niveau. Daarbij is het tevens mogelijk om de folderverspreiding te laten plaatsvinden op basis van een specifieke plaats of postcodegebied. Desgewenst is het mogelijk om van doelgroepselectie gebruik te maken voor een nog efficiënter bereik. U kunt kiezen voor losse verspreiding of verspreiding met folders van andere retailers in een geseald pakket. Haal het maximale uit uw huis-aan-huis campagne met een effectieve vorm van folderverspreiding.