Over ons

Wie zijn wij?

Bron media is als organisatie als sinds 2004 actief als intermediair op het gebied van drukwerk en drukwerkverspreiding.

De organisatie is in 2004 opgezet door Michael Fancher, die als doorgewinterde marketeer als geen ander weet hoe u uw drukwerk op de juiste manier in de juiste brievenbus krijgt. Sinds jaar en dag geven wij advies over de beste manieren om uw foldermateriaal bij uw consument te krijgen tegen zo laag mogelijke kosten.

Michael Fancher is als sinds de jaren 90 actief in sales en marketing en heeft zich sinds de jaren 00 gespecialiseerd in reclamedrukwerk en huis aan huis verspreidingen. Naast verschillende eigen sponsored magazines, heeft hij voor diverse media bureaus en grotere Nederlandse spelers de foldercampagnes opgezet en beheerd. Sinds 2009 is hij ook online actief en de afgelopen jaren is hij partner in een groot netwerk van performance based marketing websites, die zich in diverse online niches specialiseren.

In de ruim 19 jaar dat we actief zijn hebben we vele duizenden klanten bediend. Er zijn via ons honderden miljoenen folders afgeleverd in Nederlandse en Belgische brievenbussen. Via de website huisaanhuisfolders.com hebben we tienduizenden offerte aanvragen verwerkt en uitgevoerd, samen met onze top partners zoals bv Quatro advies.

Doordat wij al jaren partner zijn van de grootse drukkerijen en verspreiding organisaties in binnen en buitenland, kunnen wij altijd het laagste tarief aanbieden. Dit gaat echter nooit ten kosten van de kwaliteit.

Onze missie is om lokale en landelijke ondernemers tegen een redelijk tarief, een zo groot mogelijke reach te geven met hun reclamedrukwerk. Wij verzorgen de impact en u profiteert! Wij zijn een fullservice intermediair; drukken en verspreiden, ontwerp en budgetbewaking, wij doen het allemaal.

 

Uitgever:

Huisaanhuisfolders.com is een uitgave van Bron media

Olympiaplein 121-2

1077CW Amsterdam

michael@bronmedia.nl

voor aanvragen:

info@huisaanhuisfolders.com