Folders lopen

reclamefolders4Netwerk VSP

In Nederlands is het netwerk VSP een van de grootste verspreiders van folders die huis aan huis worden bezorgd. Er zijn maar liefst 22.000 bezorgers werkzaam in Nederland die op jaarbasis ruim zeven miljard folders bezorgen.

 

Wie graag met folders lopen wil beginnen voor Netwerk VSP ontvangt een wijkplattegrond en een lijst met straten. Zo is het meteen duidelijk op welke adressen er een folder bezorgd moet worden en kun je de snelste route uitstippelen. Netwerk VSP zal alle belangrijke informatie over de folderbezorging aan je uitleggen en die informatie kun je altijd weer nakijken in het boekje Bezorgrichtlijnen. Op bijna alle locaties in Nederland worden de folders gevouwen en verpakt in folie op je woonadres bezorgd. Daarna kun je meteen beginnen met het bezorgen van de folders.

 

Op de website van Netwerk VSP kun je zien in welke plaatsen er op dit moment bezorgers van folders nodig zijn. Je kunt al aan de slag vanaf een leeftijd van 13 jaar en hebt de keuze uit een vaste bijbaan of vakantiebaantje. Ook in de vakantie heeft Netwerk VSP natuurlijk bezorgers nodig.  Het bezorgen van folders is een leuke bijverdienste, maar je krijgt ook nog een aantal extraatjes. Zo kun je deelnemen aan het Netwerk VSP spaarprogramma. Je krijgt zogenoemde Outside punten en die kunnen in de Outside Shop worden omgeruild voor leuke artikelen, die variëren van games tot verzorgingsproducten en van telefoonaccessoires tot dvd’s. Verder ontvang je als folderbezorger elk kwartaal het Outside Magazine met nieuwtjes, reportages en informatie over het bezorgen van folders.

 

Axender

Tot april 2012 ging Axender door het leven als Alfa Groep en heeft het bedrijf in die voorliggende periode een rijke historie op het gebied van het bezorgen van reclamefolders en weekbladen. Twee keer in de week wordt er door Axender in heel Nederland reclamedrukwerk bezorgd.

 

Bezorgers krijgen de folders van Axender elke week thuis geleverd door een chauffeur. Na ontvangst kunnen de folders meteen worden bezorgd op de adressen die in je eigen wijk liggen. Als bezorger ben je bij Axender slechts een paar uurtjes kwijt per week en verdien je een leuk bedrag. Bovendien houd je als folderbezorger van Axender genoeg tijd over voor andere leuke dingen.

 

Als je bezorger wilt worden bij Axender dan heb je de mogelijkheid je vrijblijvend aan te melden via de website van Axender. Op het moment dat er in je omgeving een wijk vrij komt dan zal er contact met je worden opgenomen. De minimale leeftijd om folderbezorger te worden is 13 jaar en je kunt door de weeks en in de weekenden folders bezorgen voor Axender.

 

B&L Verspreidingen

B&L Verspreidingen zorgt in heel Nederland voor de bezorging van drukwerk, kranten en folders. Met regelmaat worden er nieuwe bezorgers aangenomen, die folders gaan bezorgen en daarvoor een leuk bedrag krijgen. Bij B&L Verspreidingen kun je vanaf een leeftijd van 13 jaar folderbezorger worden, waarmee je slechts een aantal uren per week kwijt bent. Je hebt een grote mate van flexibiliteit, want je mag zelf kiezen of je de folders op zaterdag of op bijvoorbeeld dinsdag bezorgd. De folders krijg je thuis afgeleverd, waarna je deze zelf moet vouwen. Dat levert je wel meer geld op dan bij andere bedrijven waar de folders al gevouwen bij je thuis worden afgeleverd.