Aanmelding voor Beste Folder Awards 2013

kruidvat folderFolders zijn populair en dat is direct te merken aan de winkelbezoeken, die namelijk stijgen als er weer folderaanbiedingen zijn. De populariteit van de folder is aanleiding geweest voor DDMA branchegroep verspreiders om de Beste Folder Awards 2013 te organiseren. De stemming gaat van start met ingang vanaf 18 maart 2013. Iedereen kan zich deze week nog aanmelden.

 

Ruim zes miljoen huishoudens in Nederland kunnen vanaf 18 maart hun stem uitbrengen op de Beste Folder van 2013. Iedereen kan in aanmerking komen voor de titel, van de kleine regionale adverteerder tot de grote landelijke bedrijven. Ook u kunt met uw bedrijf meedoen aan de Beste Folder 2013 verkiezing. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Debestefolder.nl, waar ook de aanmelding gedaan kan worden.

 

Beoordeling folder

Het onderzoek naar de Beste Folder wordt gedaan aan de hand van een vragenlijst die betrekking heeft op acht uiteenlopende aspecten. Dat kan gaan om de overzichtelijkheid, maar ook over de aantrekkelijkheid van de folder of om de beste aanbiedingen. Daarvoor worden dus rapportcijfers gegeven, waarbij voor elk aspect een belang is toegekend. Het kan dus zo zijn dat een rapportcijfer voor een bepaald aspect zwaarder weegt dan een ander aspect. Het hoogste totaalcijfer bepaalt welke folder tot de Beste Folder 2013 wordt uitgeroepen. Naast de categorie voor de landelijke winnaar wordt er ook een winnaar uitgeroepen voor de categorie regionaal. Alleen stemmen die bevestigd zijn via het e-mailadres tellen mee voor het hoogste totaalcijfer. Overigens hebben de huishoudens de mogelijkheid om meerdere folders te beoordelen, maar er kan uiteraard op één folder ook maar één stem worden uitgebracht.

 

Met de komst van de Beste Folder Awards 2013 komen de verkiezingen voor De Gouden Deurmat en voor de Folder van het Jaar te vervallen.

 

Meld uw folder aan voor de verkiezing

U kunt uw folder aanmelden voor de verkiezing Beste Folder Awards 2013. Na aanmelding wordt er een promotiekit ter beschikking gesteld, waarmee u de aandacht op de deelname aan de verkiezing kunt richten.