One stop shopping huis-aan-huis folders

U wilt graag een huis-aan-huis campagne voor uw bedrijf opstarten en zoekt een betrouwbaar adres om het drukwerk en de verspreiding te verzorgen? Wij verzorgen desgewenst uw campagne van A tot Z. Vanaf het ontwerp en drukwerk tot aan de deurmat. Bron media biedt voor huis-aan-huis campagnes de meest concurrerende tarieven van Nederland.

doelgroep-kopie

Wij verzorgen het gehele drukproces volledig afgestemd op uw wensen. Tevens verzorgen wij het logistieke proces en de gehele huis-aan-huis verspreiding van uw folders of brochures. Daarnaast dragen wij zorg voor uw geografische selectie en eventueel uw socio-demografische selectie. Tevens zijn er mogelijkheden om uw folder, magazine of brochure te ontwerpen. Bron media is het adres voor one-stop shopping voor al uw huis-aan-huis campagnes.

Haal het maximale uit uw huis-aan-huis campagne

_mg_3256

Wij zorgen ervoor dat u het maximale uit uw huis-aan-huis campagne kunt halen. Wij bieden u een one stop shopping traject. Van drukwerk tot aan de verspreiding van uw folder. Wij verzorgen het hele traject van A tot Z. Daarbij maken wij alleen gebruik van de kwalitatief meest hoogstaande partners die er op dit gebied in de markt zijn. Wij bieden u dus de garantie dat uw huis-aan-huis campagne zowel qua drukwerk als qua verspreiding van het hoogste niveau is.

De beste kwaliteit tegen het scherpste tarief, dat is ons motto. Door onze uitstekende contacten met de marktleiders in alle diciplines van huis-aan-huis verspreiding en op het gebied van drukwerk zijn wij in staat om one-stop shopping tarieven aan te bieden die u nergens anders vindt.

Wij zullen alles in het werk stellen zodat u het maximale rendement uit uw huis-aan-huis campagne zult halen. Of u met uw folder, magazine of brochure nou heel Nederland wilt bereiken of juist een heel specifiek doelgroep, via onze huis-aan-huis campagnes is alles mogelijk.

U kunt al verspreiden of alleen drukken vanaf 50.000 exemplaren. Het maximale bereik in Nederland is 6.5 miljoen huishoudens. We kunnen dus zonder problemen uw reclame-uiting bij alle brievenbussen van Nederland bezorgen.

Huisaanhuisfolders.com media bezorgt de boodschap!

Neemt u gerust contact op voor een geheel vrijblijvende offerte of aanvullende informatie: info@huisaanhuisfolders.com

logo_bm

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.