Nationale Dag van de Brievenbusreclame groot succes

Op welke manier verbind je als adverteerder de verschillende kanalen, zoals de folder met onder meer internet of radio en televisie? Wat is de relevantie in de customer journey en waar kunnen de potentiële klanten gevonden worden? Daarop kwam meer duidelijkheid tijdens de Nationale Dag van de Brievenbusreclame, maar er was meer. Kruidvat ging dit jaar bijvoorbeeld er vandoor met de Gouden Deurmat. Deze prijs is de publieksprijs voor de beste reclamefolder. De prijs werd uitgereikt door Yme Pasma als bestuursvoorzitter van de DDMA Branchegroep Verspreiders.

 

Brievenbusreclame

De Nationale Dag van de Brievenbusreclame heeft plaatsgevonden op 24 mei en dit was al weer de vijftiende editie. De hele dag was er een uitgebreid programma met visies, van communicatiestrategen, ceo’s en waren er talloze retailcases. Er werden presentaties gehouden en interviews gegeven. De dag is op een feestelijke wijze afgesloten met de prijsuitreiking aan de winnaars van dit jaar. De scores van de folder voor de uitreiking van de Gouden Deurmat kwamen tot stand op de aspecten, waardering, aantrekkelijkheid en bereik. Aldi eindigde op nummer 3, Albert Heijn op plaats 2 en Kruidvat won de Gouden Deurmat.

 

Onderzoek ‘Thuis Binnen Bereik’

Het jaarlijkse onderzoek ‘Thuis Binnen Bereik’ is tijdens de Nationale Dag van de Brievenbusreclame gepresenteerd. Dit onderzoek wordt in opdracht van de DDMA Business Groep Verspreidingen uitgevoerd door Veldkamp.