Reclamefolder applicatie verbeterd voor Android toestellen

reclamefolder appReclamefolders.nl heeft naast een website een applicatie beschikbaar, waarmee online folders en aanbiedingen kunnen worden bekeken. Het blijft interessant voor consumenten om papierenfolders te ontvangen, maar de online mogelijkheid om folders door te bladeren is tegenwoordig ook enorm populair. De app Reclamefolder.nl is nu voor de Android 5.0 verbeterd en kent niet alleen een betere interface, maar ook extra functies. Het is mogelijk om met de app alle reclame van de grotere winkelketens overzichtelijk te ordenen, maar dat kan ook met de lokaal gevestigde winkels.

Folders online
In Nederland vindt er wekelijks een distributie plaats van ruim 123 miljoen papieren reclamefolders. Op die manier krijgen veel consumenten aanbiedingen en producten op een presenteerblaadje via de brievenbus aangeboden. De grote verspreiding in aantallen reclamefolders laat zien dat de papieren folder nog altijd een ongekend grote populariteit geniet. Folders online worden echter ook steeds meer bekeken en dat blijkt alleen al uit het gegeven dat er al meer dan 1,6 miljoen downloads zijn van de app Reclamefolder.nl.

Met de verbeterde versie van de app Reclamefolder.nl voor Android 5.0 is het ook mogelijk om een persoonlijke locatie in te stellen. Dat is handig om folders te zien te krijgen die alleen in de eigen omgeving van toepassing zijn. De interface heeft eveneens een verbetering ondergaan en heeft een simpele en frisse uitstraling. Met de nieuwe update van de app wordt er voor Android 5.0 een betere ondersteuning geboden. De app is gebruiksvriendelijk te noemen en biedt een helder overzicht van de opties waar gebruik van kan worden gemaakt. Iedereen met een smartphone kan de app gratis downloaden en dat geldt ook voor consumenten die de beschikking hebben over een tablet.

Populariteit Reclamefolder.nl
Dat de populariteit van papieren folders nog altijd erg groot is, neemt niet weg dat de populariteit van online bladeren in folders ook toeneemt. Een belangrijke reden daarvoor is dat de digitale folder vanaf het moment van lancering beschikbaar is voor iedereen met een smartphone of tablet als de app gedownload is. Consumenten kunnen op deze manier als eerste op de hoogte komen van alle nieuwe producten en speciale aanbiedingen. De folder is digitaal eerder voor iedereen toegankelijk dan de papieren versie, waarop men moet wachten tot deze in de brievenbus is gevallen.

Bij 74 procent van de huishoudens valt de reclamefolder door de brievenbus. Op het gebied van het lezen van digitale folders geldt dat er maandelijks 20.000 miljoen folders online worden bekeken. Of het nu om een online of een offline folder gaat, voor consumenten blijft het aantrekkelijk om op de hoogte te komen van aanbiedingen, acties en promoties. Folders blijven via verspreiding een belangrijke plaats innemen in de instrumenten die retailers tot de beschikking staan om een doelgroep te bereiken. Overigens zijn de folders van Dirk en van Intratuin onlangs nog beloond met de Beste Folder Award in de foodsector en non-foodsector. De folders van deze retailers werden op basis van verschillende aspecten het meest gewaardeerd door consumenten die daarvoor hun stem konden uitbrengen.