Aandacht gericht op Beste Folder Awards

foldersHet is de eerste keer dat Beste Folder Awards georganiseerd wordt en daarmee is de belangstelling van adverteerders en consumenten meteen gewekt. In totaal zijn er nu al 25.000 stemmen door consumenten gegeven en de adverteerders gebruiken diverse middelen om de actie onder de aandacht te brengen.

Zo worden er flyers gemaakt en veel adverteerder maken in hun reclamefolder de consumenten er op attent om een stem uit te brengen op hun folder. Verder worden er posters gebruikt en wordt het oproepen om te stemmen op de Beste Folder Awards ook in nieuwsbrieven opgenomen. De adverteerders zetten dus diverse middelen in om de prijs van de Beste Folder in de wacht te slepen.

De consumenten reageren massaal en met 25.000 uitgebrachte stemmen op de helft van de periode waarin gestemd kan worden, is de verwachting van het uiteindelijke aantal stemmen groot.

Ook u kunt als adverteerder uw folder aanmelden voor de verkiezing van de Beste Folder Awards. Als u al bent aangemeld, dan is het verstandig om uw mailbox in de gaten te houden. Er is een stoplicht opgenomen in de nieuwsbrief van de Beste Folder Awards en dat stoplicht staat op groen als er voldoende stemmen zijn uitgebracht om gekwalificeerd te worden voor de verkiezing. Als het stoplicht nog op rood staat kunt u er meer bekendheid aan geven door extra promotiemiddelen te gebruiken.