Kwaliteit en tijd online reclamefolders

foldersnlHet kan moeilijk zijn om zoveel mogelijk consumenten naar uw website te krijgen, maar het is nog lastiger om het bezoek lang te laten duren. Op de website Folders.nl komen veel bezoekers en de tijd die er doorgebracht wordt is lang. Bovendien komen er steeds ook nieuwe bezoekers en is er in de maand maart sprake geweest van een groei van vijfentwintig procent.

Ook de tijd die bezoekers aan de app besteden wordt langer. De Android app wordt door de consumenten tussen de zes en zeven minuten bezocht en de iOS app kent een gemiddelde bezoektijd van achttien minuten.

Met de stijging van vijfentwintig procent in de maand maart is het aantal bezoekers van de website boven de vierhonderdduizend uitgestegen.

Het aantal terugkerende bezoekers neemt overigens ook toe en die stijging betrof in maart een percentage van vijftien procent. Folders.nl wordt ook vaak door nieuwe gebruikers bezocht en dat aantal steeg in maart met negentien procent.

U kunt ook profiteren van de bezoeken van consumenten voor uw online folder door contact op te nemen via de website van Folderspuntnl