Axender heeft meerderheidsbelang genomen in Reclamefolder.nl

Axender heeft een strategische overname uitgevoerd door een meerderheidsbelang te nemen in Reclamefolder.nl. Dat is het bekende online platform voor reclamefolders. De gedeeltelijke overname van het bedrijf zorgt voor een verbreding van de folderverspreiding van Axender uit Nieuwegein.

 

Verbreding folderverspreiding

Als verspreider van reclamedrukwerk en van huis-aan-huis bladen heeft Axender nu nog meer mogelijkheden. Het is niet voor niets dat Reclamefolder.nl als het grootste online platform op het gebied van folders wordt beschouwd in Nederland. Met de strategische overname heeft Axender nu de optie om zowel aan fysieke verspreiding van folders te doen als digitaal.

 

Directeur van Axender is Job Muller en hij liet weten dat Reclamefolder.nl perfect aansluit op het toekomstbeleid van het bedrijf. Retailers geven steeds vaker de voorkeur aan een combinatie van fysieke reclamefolders laten verspreiden en het online beschikbaar stellen van folders Er kan nu een groot bereik worden gegarandeerd aan regionale en landelijke retailers met de strategische overname van Reclamefolder.nl.

 

Aantal aandelen

Het is niet bekendgemaakt wat het exacte percentage is van de aandelen die door Robin Streng en Jeffrey van Rossum zijn overgedragen. Deze eigenaren van Reclamefolder.nl houden overigens wel de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding van de website van Reclamefolder.nl.

 

Robin Streng laat weten dat Reclamefolder.nl de eigen identiteit blijft behouden, maar dat het goed is, dat het bedrijf nu deels is overgenomen door Axender. Er wordt op deze manier meer ruimte geboden om te groeien. De groei kan nog verder uitgebouwd worden doordat de retailers op regionaal gebied nog veel meer gebruik kunnen maken van online folderverspreiding. Door de grotere slagkracht kan het online platform bovendien steeds vernieuwd en verder ontwikkeld worden.