Consumenten geven nog geen voorkeur aan online reclamefolders

Reclamefolder.nlDe consumenten in Nederland maken graag gebruik van acties, zoals kortingen, aanbiedingen en coupons. Dat is nog meer duidelijk in tijden van crisis, zoals onder meer is af te leiden uit de vijfhonderdduizendste download van de app Reclamefolder.nl. Deze app is enorm populair onder de consumenten, die op de tablet of een smartphone geïnstalleerd kan worden. Niemand hoeft met deze app nog een aanbieding te missen. In november werd de grens van vierhonderdduizend al gepasseerd en amper twee maanden laten is de grens van een half miljoen al voorbij gegaan. Reclamefolder.nl BV uit Nieuwegein heeft het doorbreken van de magische grens via een persbericht naar buiten gebracht.

 

De reden waarom de app Reclamefolder.nl zo populair is, wordt veroorzaakt door de eenvoudig. Bij de ontwikkeling is men uitgegaan van de wens van de consument. Bovendien is de app gratis en gemakkelijk in het gebruik.

 

Reclamefolder.nl verzamelt elke dag nieuwe aanbiedingen van de winkels en bedrijven in de omgeving, variërend van de lokale supermarkt tot Blokker. De consument kan de app gebruiken door folders te selecteren en als er een nieuwe folder is uitgebracht, dan kan de gebruikers van de app daarvan een bericht ontvangen. Ook handig is het dat een groot aantal van de artikelen via de app online besteld kunnen worden in de betreffende webwinkel.

 

Het platform van Reclamewinkel.nl kent maandelijks meer dan anderhalf miljoen gebruikers, die gezamenlijk meer dan 7,7 miljoen keer een van de folders raadplegen. De app Reclamefolder.nl is zowel beschikbaar in de App Store van Apple als in de Google Play Store.