De voorjaarsschoonmaak kan beginnen, de retail folders

De lente is al lang begonnen, maar nu ook het weer zich van de goede kant laat zien kan de voorjaarsschoonmaak echt beginnen. Het hele huis kan een goede schoonmaakbeurt gebruiken en de ramen kunnen weer blinken. Wellicht worden de muren nog van een frisse verflaag voorzien en dan is het tijd om te genieten. De folder van Gamma kan daarbij van pas komen, want er worden bijna dertig aanbiedingen gepresenteerd van producten voor in huis en voor in de tuin.

Bij Gamma kan bijvoorbeeld een stofzuiger worden gekocht van het merk Waves voor een bedrag van 44,95 euro. De schoonmaakartikelen van Sorbo zijn tijdelijk in prijs verlaagd met een korting van vijftien procent en een huishoudtrapje is natuurlijk ook onmisbaar tijdens de voorjaarsschoonmaak. Er zijn trapjes beschikbaar met vier treden, vijf treden en zes treden. Er wordt op deze modellen een korting geboden van twintig procent.

Wie wil verven kan zijn slag slaan bij de Gamma, want een tien liter emmer monodek wordt met veertig procent gratis extra verf aangeboden. En er wordt ook nog eens een kassakorting gegeven van veertig procent. Per liter kost de verf dan slechts 3,34 euro en die lage prijs is nergens anders te vinden.

Bekijk zelf maar eens het grote aantal aanbiedingen van de online folder voor Gamma en ga aan de slag met de voorjaarsschoonmaak.