Folder website Folderaar.nl bestaat 2 jaar

folderaarFolderaar.nl is een digitale folder website die sinds 2 jaar bezig is met het dagelijks bijhouden van reclamefolders in digitale vorm. In het tweede jaar is de website sterk gegroeid en hebben er zich nieuwe ontwikkelingen voorgedaan. Twee soorten folders, die veel bekeken worden, springen er bovenuit op deze website en dat zijn de doe-het-zelf reclamefolders en de folders van de goedkope supermarkten.


Opvolger van eFolders

Folderaar.nl is de opvolger van eFolders.info en dat heeft goed uitgepakt. Er is een nieuw design ontwikkeld evenals uitgebreidere functionaliteiten zoals de mogelijkheid voor consumenten om zich aan te melden voor de nieuwsbrief en de optie om lokaal te kunnen zoeken. Er vindt elke dag een update plaats, zodat consumenten van de laatste aanbiedingen op de hoogte kunnen blijven. Verder staan er al diverse winkelketens vermeld op de website en worden er regelmatige speciale acties voor consumenten gepubliceerd op het blog. Het grote aanbod van reclamefolders, dat er op folderaar.nl te vinden is, trekt een groot publiek en door de toenemende groei, blijkt dat de website beter gewaardeerd wordt als voorheen.

Twitter en het reclameblog

Folderaar.nl brengt op het reclameblog wekelijks nieuwe artikelen. Een voorbeeld van een dergelijk artikel is het onder de aandacht brengen van de laagste actie prijsgarantie van de Albert Heijn. Zo heeft het blog een wekelijkse vaste plaats om de laatste nieuwsberichten van Albert Heijn te bespreken. Ook is folderaar.nl inmiddels op Twitter te vinden en kunnen daar de aanbiedingen gevolgd worden.

Meest populaire reclamefolders

De meest populaire reclamefolders zijn de doe-het-zelf reclamefolders van de bekende bouwmarkten zoals Karwei, Gamma en de Praxis. Deze bouwmarkten brengen overzichtelijke reclamefolders uit, die online goed te bekijken zijn. Van de goedkope supermarkten zijn vooral de folders van de Aldi erg in trek. Verder geven de bezoekers aan interesse te hebben in de folders van Lidl, Zeeman en de Wibra. Om het tweejarig bestaan te vieren heeft de website in de maand augustus 15 cadeaus weggegeven aan nieuwe aanmelders voor de nieuwsbrief.

Digitale folders bij folderaar.nl

Elke dag worden de nieuw uitgebrachte folders verzameld om deze in digitale vorm op de website te plaatsen. Consumenten kunnen dan ook echt hun voordeel doen met het aanbod van digitale reclamefolders. Bovendien wordt het milieu minder belast door het digitaal vormgeven van folders en is de toegang gratis.