Folders verspreiden in de Betuwe

betuweIn de streek Betuwe kunt u de beste keus in folderverspreiding bij ons vinden en dat tegen een aantrekkelijk tarief. In Gelderland en daarbuiten worden elke week folders en reclamepakketten bezorgd bij de huishoudens. De consumenten kijken uit naar de komst van de folders om  kennis te maken met nieuwe producten en aanbiedingen te ontdekken.

Wij nemen op een professionele manier de folderverspreiding in de Betuwe en andere regio’s uit handen. Voor het aanvragen van een prijsopvage kunt u ons een e-mail zenden.

Wij bieden u in aantallen vanaf 20.000 reclamefolders tot het totale bereik van 6,5 miljoen huishoudens verspreiding aan. U kiest waar, bijvoorbeeld alleen in de Betuwe, in een deel daarvan of in heel Nederland. De verspreiding biedt meerdere opties, zoals met geadresseerd drukwerk of zonder adres. U kunt daarbij kiezen voor een enkele verspreiding van uw eigen folder of voor opname in een pakket. Bij opname in een pakket wordt uw folder tegelijk bezorgd met drukwerk van andere retailers.

Overigens verzorgen wij graag ook uw drukwerk. Uiteraard eveneens tegen een lage prijs.

Vraag een offerte aan via info@huisaanhuisfolders.com.