Folderverspreiding Provincie Gelderland

gelderlandU kunt terecht bij ons voor de beste keus in folderverspreiding in de provincie Gelderland tegen zeer scherpe prijzen. In de provincie Gelderland en daarbuiten worden huis aan huis reclamefolders bezorgd. De consumenten zijn nog altijd positief over de ontvangst van reclamedrukwerk, want de folders worden niet alleen ter ontspanning doorgenomen, maar houdt hen ook op de hoogte van aanbiedingen.

Het traject van de verspreiding van reclamefolders wordt door ons volledig op een professionele wijze verzorgd. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wij bieden verspreiding aan vanaf twintigduizend folderexemplaren tot het maximale bereik van 6,5 miljoen brievenbussen. Dat betekent dat u kunt kiezen voor een exclusieve verspreiding in de hele provincie Gelderland of voor een uitgebreidere of selectievere verspreiding binnen en buiten de provincie. Zonder adressering van het drukwerk of met. In een sealpakket met drukwerk van andere retailers of door middel van een losse folderverspreiding.