Klantenkaart toevoegen bij Reclamefolder app

De Reclamefolder app is bijzonder populair en wordt door een groot aantal consumenten gebruikt om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, kortingen en aanbod van producten. Er worden met regelmaat vernieuwingen aangebracht om een betere gebruikerservaring te realiseren. Zo is het nu ook al enige tijd mogelijk voor Android gebruikers om klantenkaarten in te voeren. Na de update zijn er echter nog een aantal handige functies bijgekomen nadat er eerder al sprake was van een vernieuwing in de vorm van material design.

Klantenkaarten
De meeste mensen hebben in de portemonnee wel een of meerdere klantenkaarten zitten die gebruikt kunnen worden in de winkel om bijvoorbeeld korting te krijgen of punten te sparen. Het is dan ook bijzonder handig om een klantenkaart te kunnen invoeren in de applicatie. Het kan daarbij gaan om de meest uiteenlopende kaarten, variëren van een pasje van de bouwmarkt tot de bekende Bonuskaart. Alle soorten kaarten kunnen worden ingevoerd door simpelweg de barcode van het pasje te scannen met de smartphone. Door deze actie uit te voeren, wordt de klantenkaart automatisch opgeslagen.

reclamefolder app

Het is handig doordat via deze weg de pas altijd bij de hand is. De meeste mensen gaan namelijk niet meer de deur uit zonder de smartphone en als de klantenkaart dan wordt vergeten mee te nemen, is dat geen probleem. Het is in dat geval namelijk mogelijk om de barcode te laten zien die op de smartphone afgebeeld wordt. Het is nog niet zo dat alle winkelketens deze manier van het tonen van een klantenpas accepteren, maar als dat niet het geval is, kan er weer van een alternatief gebruik worden gemaakt. Het is dan ook nog mogelijk om het pasnummer door de medewerker van de winkel te laten invoeren. Overigens kan meteen duidelijkheid worden verkregen of de klantenpas in het systeem van de Reclamefolder app voorkomt, want als dat het geval is, dan wordt meteen de weekfolder gepresenteerd, waarin uiteraard aanbiedingen zijn opgenomen.

Aantal folders op scherm
Met de update voor het invoeren van een klantenpas in de Reclamefolder app is er nog een nieuwe functie beschikbaar gekomen. Het behoort nu namelijk ook tot de mogelijkheden om als de nieuwste versie van de applicatie wordt gebruikt aan te geven hoeveel folders er op het scherm getoond moeten worden. Dat kan na de update ingesteld worden. Een andere verbetering is dat het nu ook mogelijk is om folders te doorzoeken aan de hand van de voorkeur voor een product. Eerder was het nog zo dat het mogelijk was om folders te doorzoek op basis van een bepaalde winkelketen. Indien er nu op het product shampoo wordt gezocht, dan geeft de applicatie de actuele aanbiedingen van shampoo weer.

De Reclamefolder app is een handig instrument om op de hoogte te blijven van de meest uiteenlopende aanbiedingen. Het is in dat geval dan ook een perfecte aanvulling op de reclamefolders die nog als vanouds door de brievenbus vallen. Als de papieren folder even niet bij de hand is, kan altijd nog gebruik worden gemaakt van de app met folders.