Met Reclamefolder digitaal folders kijken op Android toestel

ipad_iphone_android-reclamefoldersDe papieren reclamefolder lijkt in de toekomst wellicht te verdwijnen door de opkomst van het internet. Steeds minder personen hebben of nemen de tijd om alle folders, die door de brievenbus komen te bekijken. Het bekijken van folders wordt nu wel eenvoudiger gemaakt met de speciale Android app de Reclamefolder van de gelijknamige website Reclamefolder.nl. Met de app is het mogelijk om met elke Android smartphone of tablet met Android besturingssysteem de meest actuele aanbiedingen in te zien.

Via de app zijn reclamefolders van de meeste grote winkelketens te bekijken. Het is handig dat de aanbiedingen verdeeld zijn in de verschillende categorieën, zoals Telecom, Supermarkt en Elektronica. Indien je van plan bent om een verbouwing in je huis te realiseren, kan de categorie Bouwmarkt geselecteerd worden. Er worden dan reclamefolders getoond van onder meer Doeland, Karwei, Formido en Praxis. De app is bij uitstek geschikt voor de consument, die prijsbewust is en van aanbiedingen gebruik wenst te maken. De app is zodanig ontwikkeld, dat er ook geselecteerd kan worden op locatie. Hierdoor worden alleen maar folders van winkelketens getoond, die in de eigen omgeving gevestigd zijn een aanbiedingen hebben.

In de app worden steeds de nieuwste folders aangeboden, zodat de aanbiedingen altijd actueel zijn. Als een papieren folder te laat wordt bezorgd, kan het zijn dat de aanbiedingstermijn al is verstreken. Bovendien raken papieren folders snel kwijt. Indien er wordt gekozen voor het gebruikmaken van de app, kun je zelfs rekening houden met het milieu door aan te geven dat je geen papieren reclamefolders meer wenst te ontvangen.

Met de app is het niet mogelijk om rechtstreeks naar een specifiek product te zoeken. Evenmin ontbreekt de mogelijkheid om de betreffende aanbieding makkelijk naar jezelf te mailen of op te slaan. Het is wel mogelijk om een screenshot te maken van de aanbieding op het scherm. De Reclamefolder-Online is in de Android Market gratis te downloaden. Voor het gebruik kunnen maken van de app is minimaal het Android 2.2 Froyo vereist.