Reclamefolders van V&D

vd-reclamefolderVoordat de maand december überhaupt is begonnen, zijn de reclamefolders al bezig aan een opmars in grote aantallen. De folders worden door de brievenbus verspreid, maar tegenwoordig wordt er ook gebruikgemaakt van digitale mogelijkheden op computers, smartphones en tablets. De meeste winkelbedrijven stellen de online folders zelfs eerder beschikbaar. Dat geldt onder meer voor het winkelwarenhuis V&D, die vier online folders met geweldige aanbiedingen beschikbaar heeft gesteld.

Merkenparade folder

De Merkenparade folder van de V&D is inmiddels al even online, maar de aanbiedingen worden nog altijd veel bekeken. Bekende merkkleding van onder meer Liv, Mango, Saphh, Soho, Vero Moda, United Colors of Benetton, Mexx en After Eden is tot 31 oktober voor een scherpe prijs aangeboden. Naast kleding voor dames en heren is er ook voor kinderen een divers aanbod beschikbaar met kleding van merken als Frendz, Soho, Petrol en Cars. Het is altijd een plezier om de folder met 48 pagina´s door te bladeren en consumenten kunnen de favoriete artikelen via de digitale folder eenvoudig thuis laten bezorgen.

Toys folder

Met Sinterklaas in aantocht is het zeker aan te raden de Toys folder van V&D te bekijken in de komende tijd. Deze folder heeft maar liefst 64 pagina´s gevuld met het leukste speelgoed, variërend van Duplo tot Lego en met speelgoed van Dora tot Cars. Ook voor speelgoed tot 10 euro is er een ruime keuze. Kijk maar eens op pagina 40 en 41 van de folder.

Entertainment special

Liefhebbers van audio, games en video kunnen hunhart ophalen met de Entertainment special van V&D. Er wordt in de digitale folder een grote korting gegeven op CD´s en DVD´s. Met het gebruik van Airmiles worden de prijzen nog interessanter. Er worden bovendien verschillende Arthouse films aangeboden, die per set van twee verkocht worden voor een bedrag van 15 euro. En zelf ook een aardig aantal televisieseries van Nederlandse makelij. Zo kunt u voor een bedrag van 34,99 euro in het bezit komen van ´60 jaar televisie´ met twintig unieke televisiemomenten op tien disc. Daarnaast worden er ook nog leuke games en boeken aangeboden voor scherpe prijzen.

Actie leaflet

De Actie leaflet van de V&D loopt net even minder lang, maar de prijzen zijn dan ook extreem laag. Zo wordt er korting geboden op damesjassen en herenjassen en geldt er ook een aantrekkelijke korting op de collectie kinderjassen. Bij de aankoop van ondermode van het merk Soho wordt zelfs het derde artikel gratis gegeven. Deze actie is ook van toepassing op de beenmode van de winkel. Op slaaptextiel kan tenslotte nog vijftig procent korting verkregen worden als er Airmiles worden ingeleverd, Bekijk de online folders van V&D en profiteer van de aantrekkelijke kortingen.