Vakblad Bereik meegezonden met Adformatie

BereikAls adverteerder is het belangrijk om aanbiedingen op een aantrekkelijke wijze bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. De ontwikkelingen op dat gebied staat uiteraard niet stil en verschillende experts laten regelmatig hun licht schijnen op de rol van de reclamefolder. Het vakblad Bereik heeft de antwoorden en heeft als bijlage van Adformatie een extra dikke uitgave van het vakblak Bereik meegezonden.

 

Extra dikke bijlage

Het vakblad is dit keer als een extra dikke bijlage verschenen met maar liefst 36 bladzijden aan trends, tips, interviews en onderzoeken met betrekking tot kortingsbonnen. Er wordt ingegaan op de geschiedenis van kortingsbonnen. Maar ook wordt er aandacht besteed aan het effect van de bonnen. Verder wordt informatie verstrekt op welke wijze de coupons het meest aantrekkelijk in de markt kunnen worden neergezet. Met het meezenden van het vakblad als bijlage van Adformatie is er pas echt sprake van een groot bereik.

 

Bereik

Het vakblad Bereik biedt aan professionals een bron van inspiratie met betrekking tot huis-aan-huis communicatie. Het blad staat vol met interessante vakinformatie en houdt de lezers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ten aanzien van aanbiedingenmarketingcommunicatie. Verder bevat het blad diepgaande achtergrondinformatie, praktijkvoorbeelden op nationaal en internationaal niveau en worden trends gevolgd en tips gegeven.

 

Abonnee worden

Wie nieuwsgierig is naar het vakblad Bereik kan abonnee worden en vier keer per jaar het vakblad ontvangen voor huis-aan-huis communicatie. De extra dikke bijlage kan gratis aangevraagd worden.