1 miljoen downloads voor de app Reclamefolder

Reclamefolder.nlReclamefolderpuntnl kan feest vieren, want de grens van 1 miljoen downloads van de app is bereikt en dat kan als een mijlpaal voor het bedrijf worden gezien. In 2006 is de website gelanceerd en vijf jaar later werd de Reclamefolder app een feit. De app is nog altijd aan het toenemen in populariteit en wordt dan ook nog als een groeiend fenomeen gezien. De app is voor alle platformen beschikbaar gekomen en onlangs ook voor het Windows 8 platform.

 

Records worden verbroken

Na de lancering van de Reclamefolder app in juni 2011 zijn er veel consumenten die de app hebben geïnstalleerd en wordt er veel gebruik van gemaakt. De eerste week na lancering was al goed voor zestigduizend downloads. Daarmee kwam de app direct op de eerste positie voor meest populaire gratis applicaties in de App Store. Nu er weer een mijlpaal is bereikt, komt dat zelfde feestgevoel van toen weer naar boven, zoals de directeur van Reclamefolderpuntnl liet weten. In een periode van twee jaar en zes maanden een miljoen downloads bereiken is natuurlijk ook fantastisch. De reclamefolders worden veel gelezen want in de periode die belangrijk is om inkopen te doen voor de maand december zijn de folders op het platform ruim achttien miljoen keer aangeklikt en dat kan gerust een record worden genoemd.

 

Nieuwe uitstraling website

Reclamefolderpuntnl gaat met de tijd mee en in de naburige toekomst zal de site dan ook een nieuwe uitstraling krijgen. Daarbij wordt het de gebruikers eenvoudiger gemaakt om voor hen belangrijke folders en aanbiedingen van producten te kunnen vinden. De app wordt ook weer verder ontwikkeld op diverse platformen en daar waar nodig verbeterd. De app is beschikbaar op alle Apple en Android smartphones en tablets en ook op de Windows 8 tablet inmiddels beschikbaar gesteld, zodat alle consumenten op hun gemak online of mobiel de folders kunnen lezen. De verbeteringen die constant worden doorgevoerd zijn onder meer gebaseerd op de ervaringen van gebruikers van de app, die nu nog een gemiddelde waardering geven van 4,5 ster. De directeur streeft ernaar om voor de app van de gebruikers een waardering te krijgen van 5 sterren.