Direct mail

direct-mail1Een direct mail via de post is een van de meest effectieve en voordelige manieren om de doelgroep te bereiken en zo uw omzet te verhogen. Via direct mail komt uw uiting direct bij de juiste persoon aan. Daarnaast kunt u als u gebruik maakt van de direct mail service van de partners van Bron media de resultaten zeer nauwkeurig meten met het onderzoeksinstrument Mail Monitor Online (lees hieronder meer daarover).

Wilt u een grote doelgroep bereiken? Dan is dit een van de meest effectieve communicatiemiddelen die u tot uw beschikking heeft. U kunt met Direct Mail uw boodschap heel gericht via de post sturen naar de ontvangers die u het liefst wilt benaderen.

U kunt zowel gebruik maken van uw eigen adressenbestand of via ons gebruik maken van het Cendris adressenbestand. Cendris bezit het meest complete consumentenbestand van Nederland. We hebben daardoor de beschikking over ongeveer 7,3 miljoen adressen van consumenten, inclusief de bijbehorende telefoonnummers. Dit zijn nagenoeg alle huishoudens in Nederland.

Het Cendris Bestand is gerecreëerd met behulp van een aantal unieke bronnen, waaronder TNT Post, KPN, diverse datacollecties, Infofilter blokkades en verhuis mutaties. Ook kunt u alle adressen uit dit bestand eenvoudig op internet selecteren. Voorst is het mogelijk om u uw eigen adressenbestand of een eerdere bestelling uit te sluiten.

De voordelen van een direct mail:

• Gerichte en persoonlijke benadering
• Hoge waardering door de ontvanger
• Resultaten zijn eenvoudig te meten
• Groot bereik en een hoge response

Mail Monitor Online: het vergroten van het rendement

In samenwerking met het online onderzoeksbureau Metrixlab bieden onze partners het onderzoeksinstrument Mail Monitor Online aan. Met dit instrument is het mogelijk om de effectiviteit en kracht van communicatie van een direct mailing op objectieve wijze te meten. Op grond van de jarenlange ervaring van onze partners en met de uitkomsten van Mail Monitor Online wordt aan u een doeltreffend advies gegeven, waar het rendement van uw mailings zal worden vergroot.

Duidelijk inzicht

De effecten van een direct mailing zijn altijd afhankelijk van een combinatie van factoren. Door gebruik te maken van Mail Monitor Online kunnen alle aspecten gemeten worden, die van invloed zijn op het resultaat van de mailing zoals de kracht van de communicatie, effecten en de voorwaarden, die invloed zouden kunnen uitoefenen op de effectiviteit bij de doelgroep zelf. Er wordt een heldere analyse opgesteld met aanbevelingen voor het verbeteren van verschillende factoren zoals verbetering van de mailing, de selectie van de doelgroep, het moment van de mailing of het aantal mailings.

Mail Monitor Online, de basismodule

De basismodule zijn opgebouwd uit een serie standaard vragen. Deze zullen u het antwoord geven op verschillen vragen ten aanzien van de effectiviteit van de mailing. Bijvoorbeeld, wat is het bereik van de direct mail en wordt de juiste doelgroep bereikt. Of anders, wat is de waardering van mijn mailing, wat is het effect en hoe groot is de respons. Er bestaat ook een mogelijkheid om zelf nog extra vragen toe te voegen.

Er zijn mogelijkheden om Mail Monitor Online met verdiepingsmodules uit te breiden.

· De module non-respons zal inzicht geven in de achtergronden van de non-respons.
· De module mailvariant/extra doelgroep biedt inzicht in de efficiëntie onder verschillende doelgroepen, varianten van mail en de wijze van verspreiding.
· De module reminder/teaser biedt inzicht in de extra waarde van een reminder of een teaser.

Een vergelijking met andere mailings

Wat is de score van uw mailing ten aanzien van andere mailings, die dezelfde communicatiedoelstelling hebben of die uit een andere branche afkomstig zijn? Daar kunt u achter komen met de benchmark, dat als meest grote en gedetailleerde dm/benchmark van het land wordt beschouwd. Hiervoor zijn de resultaten gebruikt van alle Mail Monitor Online onderzoeken, die op jaarbasis een totaal halen van tweehonderd nieuwe onderzoeken.

Praktijkwerking van Mail Monitor Online

Het onderzoeksproces is bijna helemaal gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van het adressenbestand en de mailing. Onze partners zullen de rest verzorgen. Het onderzoek zal plaatsvinden na een week na verspreiding van de mailing. Via het Metrixlab internetpanel of via uw e-mailadressen zullen de gegevens worden verzameld. De uitkomsten worden geanalyseerd en aan de hand daarvan krijgt u een duidelijke presentatie met strategische en praktische adviezen. Door de visuele weergave krijgt u direct inzicht in de resultaten van de mailing en wat de verbeterpunten zijn. U krijgt een persoonlijke inlogcode, waarmee u toegang wordt geboden tot meerdere benchmarks en onderzoeksdata.

De vele voordelen:· Inzichtelijkheid in de effectiviteit van mailings

· Richtlijn voor de optimalisering van de mailstrategie
· Toepassing voor split-run
· Optie voor opbouwen van eigen benchmark
· Online toegang tot eigen onderzoeksgegevens en verschillende benchmarks

Neemt u gerust contact op voor een geheel vrijblijvende offerte of aanvullende informatie: info@huisaanhuisfolders.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.