Doelgroep wordt bereikt door Prenatal

prenatalVanaf de tweede heeft vanaf de tweede helft van de maand mei de koers gewijzigd. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat Prenatal zich heeft gericht op een verspreiding van de huis-aan-huis folder voor een brede doelgroep in het gebied rond de winkels. Het Netwerk VSP is verantwoordelijk voor de verspreiding van deze folders.

Wij Jonge Ouders

Prenatal heeft in het verleden de brochure via het tijdschrift Wij Jonge Ouders verspreid in een oplage van 250.000 brochures. Prenatal verkoopt echter veel meer artikelen dan alleen het assortiment voor de zwangere vrouw. Hierom is ook de weg ingeslagen naar een verbreding van de doelgroep. Hierbij kan gedacht worden aan babykleding en leuke positiekleding, maar ook accessoires, die veelal op de seizoenen zijn afgestemd. Prenatal kan daarom steeds meer beschouwd worden als een leuke kadowinkel.

Verfrissend en vernieuwend

De strategiewijziging van Prenatal biedt een verfrissende en verassende uitkomst. De wijziging van de koers is overigens tot gerealiseerd in samenwerking met JUMP!. Prenatal heeft voor de verspreiding van de folder gekozen voor het Netwerk VSP. De vernieuwende en verrassende artikelen worden tegen een voordelige prijs aangeboden. Prenatal heeft naast A-merken ook een uitgebreid assortiment van het eigen merk Prenatal. Al vijftig jaar besteed het bedrijf aandacht aan de kwaliteit en veiligheid van producten. De nieuwe folder van Prenatal is zeker een aanwinst voor de bredere doelgroep.