Folders verspreiden in het groene hart

groene_hartDe beste keus in folderverspreiding in het Groene Hart kunt u bij ons vinden en dat met de garantie van een scherp tarief. Laat uw bedrijf ook van alle voordelen profiteren door uw folder te verspreiden in plaatsen als Alphen aan den Rijn, Woerden, Gorinchem en Gouda. De huishoudens in deze plaatsen krijgen elke week meerdere folders in de brievenbus bezorgd en de consumenten maken graag gebruik van de aanbiedingen in de reclamefolders. Uit onderzoek blijkt dat consumenten tientallen minuten per week besteden aan het doornemen van het reclamedrukwerk en ook uw folder kan door uw doelgroep worden gelezen.

De folderverspreiding in het Groene Hart voeren wij graag voor u uit en desgewenst kunt u ook een groter verspreidingsgebied selecteren. Vraag zonder enige verplichting een prijsopgave door een mail te sturen.

Wij bieden vanaf 20.000 folders verspreiding aan in het Groene Hart, maar kunnen ook alle 6,5 miljoen huishoudens in het land bereiken. Wij bieden u namelijk de beste keus in folderverspreiding en bezorgen op elk gewenst niveau. De verspreiding kan overigens naar keuze in een gesealed pakket met folders of los plaatsvinden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de folders geadresseerd te laten verzenden.

Uw reclamedrukwerk kan ook door ons worden verzorgd tegen een scherp tarief.

Stuur meteen een mail naar info@huisaanhuisfolders.com voor een offerte op maat.