Folderverspreiding Het Gooi

het gooiU wenst de beste keus in folderverspreiding in het Gooi en daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een scherpe prijs. Profiteer van alle voordelen door uw reclamefolder te verspreiden in plaatsen als Laren, Blaricum. Naarden, Bussum en Huizen. De huishoudens krijgen in het Gooi elke week via de brievenbus een pakket met folders of losse reclamefolders bezorgd en de folder van uw bedrijf kan daar ook deel van uitmaken. Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse consumenten gemiddeld tientallen minuten per week besteden aan het lezen van reclamefolders. De folder kan nog altijd rekenen op waardering van de consument, die wellicht ook tot uw doelgroep behoort.

 

De folderverspreiding verzorgen wij in het Gooi en desgewenst ook in andere regio’s van A tot Z. Vraag gerust een prijsopgave door een mail te sturen.

 

Wij bieden uw bedrijf vanaf 20.000 folders verspreiding aan het Gooi, maar kunnen ook de rest van de huishoudens in Nederland bereiken. Wij zijn tenslotte niet voor niets de beste keus in folderverspreiding. De reclameverspreiding kan in een gesealed pakket met andere folders of los plaatsvinden en daarnaast heeft u de mogelijkheid om voor folderverspreiding met adressering te kiezen.

Besteed ook uw reclamedrukwerk aan ons uit tegen een scherp tarief.

Stuur een mail naar info@huisaanhuisfolders.com voor een offerte op maat.