Folderverspreiding in Noord Holland

U kunt ons inschakelen voor de beste keus in folderverspreiding in de provincie Noord-Holland tegen de laagste tarieven. Folderverspreiding is ook in deze tijd een populair en effectief marketingmiddel. In de provincie Noord-Holland worden huis aan huis elke week weer diverse reclamefolders verspreid net als in huishoudens in de rest van het land. Consumenten vinden het prettig om reclamedrukwerk te ontvangen om zo van de aanbiedingen op de hoogte te worden gebracht.

Het volledige traject van verspreiding op provinciaal of ander niveau wordt door ons verzorgd. Via de mail kunt u ons bereiken voor een vrijblijvende offerte.

De verspreiding kan plaatsvinden in de provincie Noord-Holland vanaf twintigduizend exemplaren. Het is echter ook mogelijk om de rest van de provincies in Nederland te bereiken, waarbij de folders verspreid worden over alle 6,5 miljoen huishoudens. Naar uw wens met adressering of zonder adressering en in een pakket met andere folders of via een losse wijze van folderverspreiding.

Wij verzorgen tegen aantrekkelijke prijzen ook graag uw drukwerk.

Meer informatie of een concrete offerte vraagt u aan via info@huisaanhuisfolders.com.