Wegener Media zet in op cloud met Spread-IT

wegenerWegener Media is een uitgever van meer dan tweehonderd huis-aan-huisbladen en zal de processen met betrekking tot de verspreidingsadministratie van de weekkrant via de cloud gaan uitvoeren. De Zwolse SaaS specialist, Van de Steeg Software, heeft al eerder gezorgd voor de levering van de web applicatie Spread-IT voor de online klachtenmodule voor Wegener Media

Online ketenintegratie

De distributiemanager Huis aan Huis Nederland, Gerard Kockman, van Wegener Media laat weten dat online ketenintegratie grote voordelen biedt voor de verspreidingsbranche en de uitgeefsector. Er kan aan alle betrokken partijen op het gebied van logistiek, commercie en distributie toegang gegeven worden tot de online database van Spread-IT. Hierdoor kunnen belangrijke gegevens effectief en snel met elkaar worden gedeeld. Bij het verzenden van documenten via de mail zal de informatie in de keten langer onderweg zijn. Bij de online beschikbaarheid van data kan er sneller en doeltreffender gehandeld worden.

Spread-IT

De managing Director, Bert Faber, van Van de Steeg Software laten weten dat Spread-IT voor verspreiders en uitgevers de ideale online verspreidingssoftware is. Grote uitgevers, distributiepartners en klanten ondervinden allemaal voordelen van het werken in de cloud. Van der Steeg Software is verheugd dat Wegener nu ook voor de verspreidingsmodule heeft gekozen naast de al eerdere geleverde online klachtenmodule. Er kan nu sneller worden ingesprongen op de behoefte van de markt en ingespeeld worden op de wensen van leveranciers en klanten.

Van der Steeg Software BV

Van der Steeg speelt als SaaS leverancier een belangrijke rol in de mediasector. Het bedrijf zet zich in voor verspreiders en uitgevers, die kwaliteitsverbetering voor het beheer van bedrijfsprocessen wensen en daarvoor gebruikmaken van online oplossingen. Effectiever en sneller werken is het motto met als doel een aanzienlijke verbetering van het rendement.

Wegener Media BV

Elke week worden er door Wegener Media BV meer dan acht miljoen huis-aan-huisbladen verspreid in Nederland, waarmee miljoenen consumenten bereikt worden. De huiskranten worden online en in print verstrekt en zijn vertegenwoordigd voor alle doelgroepen op de lokale markt. Het is dan ook een massamedium wat hier wordt ingezet, dat door een groot publiek sterk gewaardeerd wordt.